Waarbeek trakteert bezoekers op een gratis ijsje!

Aankomend weekend zullen de temperaturen weer flink oplopen! Om te zorgen dat iedereen een fijne dag heeft trakteert Familiepretpark de Waarbeek alle bezoekers die zaterdag en zondag naar het park komen op een gratis ijsje! Familiepretpark de Waarbeek staat al 91 jaar garant voor een geweldig en nostalgisch dagje uit voor het hele gezin, en dat moet natuurlijk gevierd worden! De Waarbeek begon als Theehuis in de bossen tussen Hengelo en Enschede, en is inmiddels uitgegroeid tot het leukste en goedkoopste dagje uit van Oost Nederland met unieke en nostalgische attracties. Zo hebben wij de oudste stalen nog werkende  achtbaan van de wereld!

Aanbieding!
Enkel in het voorseizoen koop je een abonnement voor Familiepretpark de Waarbeek voor slechts 25 euro in plaats van 35! Voor 25 euro kun je dus het gehele seizoen nostalgisch genieten van het park. Ook heb je gratis toegang tijdens alle extra evenementen in het kader van Twekky’s verjaardag en krijg je korting op de horeca. Daarnaast genieten abonnees van vele extra voordelen! Ook voor kinderfeestjes of een bedrijfsfeest op maat biedt de Waarbeek een interessante aanbiedingen.

DAGELIJKS show met Twekky
Kindervriend van de Waarbeek in de Zomervakantie dagelijks middelpunt in nieuwe show.
Vol trots presenteren wij in de zomervakantie dagelijks een eigen magische show waarin Twekky een hoofdrol vervuld en die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. De show is dagelijks te zien in een vernieuwd decor in Twekky’s theater midden op ons park.

Lees ook:Waarbeek breidt uit met “Pannenkoekenhoes Twente”
Lees ook:Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek
Lees ook:Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek
Lees ook:Bob de Bouwer in pretpark de Waarbeek!
Lees ook:Hellendoorn verwelkomt 100.000ste bezoeker van de Zeeleeuwenshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>