Bob de Bouwer in pretpark de Waarbeek!

Nadat eerder Brandweerman Sam en de Smurfen hem voorgingen is de bekende TV-held Bob de Bouwer aankomende woensdag te gast bij Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Deze meet and greet met deze klusser bekend van TV is onderdeel van de traditionele Zomeravonden op de Waarbeek. Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor een meet&greet met de helden van TV! Na Brandweerman Sam en Grote Smurf en Smurfin is Bob de Bouwer tijdens de laatste Zomeravond te gast in het goedkoopste pretpark van Oost Nederland! Bob de Bouwer is bekend van de serie voor kinderen die draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker. Bobs leus is “Kunnen wij het maken?!”, waarop de machines in koor roepen: “Nou en of!” Bob doet het werk, maar is niet altijd de handigste. In Nederland wordt Bob de Bouwer uitgezonden door Zappelin.

Zomeravond
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 20:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden! Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via www.waarbeek.nl

Cocktails & Sfeer
Om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor alle kinderen een feestcocktail klaar. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes!

Pretpark “de Waarbeek”, veel plezier en vertier!
“de Waarbeek” biedt u nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein.

Lees ook:Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek
Lees ook:Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek
Lees ook:Familiepretpark de Waarbeek beleeft de drukste dag ooit!
Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Waarbeek breidt uit met “Pannenkoekenhoes Twente”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>