Waarbeek breidt uit met “Pannenkoekenhoes Twente”

“Pannenkoek en Pretpark is een geweldige combinatie; het is fantastisch dat we dit nu onder onze paraplu kunnen combineren” aldus trotse directeur Arijan van Bavel die samen met compagnon Joris Bengevoord het Twentse pretpark beheert. De oplettende voorbijganger had het wellicht al gezien, het Pannenkoekenhoes naast Familiepretpark de Waarbeek heeft een fris kleurtje gekregen. De afgelopen weken is er door het team van de Waarbeek keihard gewerkt om het Pannenkoekenhoes naast het Twentse familiepretpark een totale metamorfose te geven Zaterdagmiddag verricht de Hengelose wethouder Mariska ten Heeuw de opening.

“Liters verf, een nieuwe vloer en een fris team moeten de gast laten zien dat een ouderwetse Pannenkoek niet oubollig hoeft te zijn,” aldus van Bavel. “Zwart-wit foto’s van de Waarbeek aan de frisgekleurde muur laten bezoekers teruggaan naar tijden van welleer”. Leuk detail is dat de oude bierketel op ons prieel in de vijver door Grolsch zal worden opgeknapt en gepoetst.

Ambachtelijk meel
Hart van het Pannenkoekenhuis is de reusachtige carrousel waar met ambachtelijk meel van Maalderij Bökkers uit Terwolde pannenkoeken worden gebakken. Dit meel is samengesteld uit puur gemalen meel van de beste kwaliteit van geselecteerde Nederlandse granen. In de molen worden de granen op echte natuurmolenstenen gemalen tot meel en dat proef je!

Unieke ervaring aan tafel
Een bezoek aan het Pannenkoekenhoes staat garant voor een betaalbare leuke middag of avond, omdat naast de gezellig bediening ook sous-chef Roberto en Twekky regelmatig in het restaurant te vinden zijn. Zij zorgen ervoor dat speciaal alle jonge gasten vermaakt worden, maar zetten ook graag alle jarige oma’s van Twente in het zonnetje.

Combinatie met het park
Net zoals in het verleden is het Pannenkoekenhoes vanuit het park weer goed te bereiken en biedt het een verantwoorde aanvulling op het assortiment van het park met o.a. broodjes zalm en een stokbroodje gezond. Daarnaast biedt het terras aan de waterzijde gratis WIFI voor de gasten. En tijdens een regenbui kunnen alle kids van het park gebruik maken van het overdekte speelparadijs.”We bieden nu ook kinderfeestjes aan!”

Het pannenkoekenhoes is dagelijks geopend in de herfstvakantie, en daarnaast ook geopend als het park in de winter gesloten is. Op de website www.pannenkoekenhoes.nl staan naast de openingstijden ook de speciale Kerst- en Sintactiviteiten te lezen.

Lees ook:Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek
Lees ook:Waarbeek trakteert bezoekers op een gratis ijsje!
Lees ook:Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek
Lees ook:Bob de Bouwer in pretpark de Waarbeek!
Lees ook:Familiepretpark de Waarbeek beleeft de drukste dag ooit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>