Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek

Na een succesvol en drukbezocht bezoek van Brandweerman Sam aan Familiepretpark de Waarbeek is het aankomende woensdag de beurt aan Grote Smurf en Smurfin om de Waarbeek te bezoeken. Deze meet and greet met de kleine blauwe helden bekend van TV is onderdeel van de traditionele Zomeravonden. Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor ene meet&greet met de helden van TV! Na Brandweerman Sam, komen op 6 augustus Grote Smurf en Smurfin op bezoek in het goedkoopste pretpark van Overijssel, terwijl Bob de Bouwer te gast zal zijn bij de afsluitende zomeravond op 13 Augustus.
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 20:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden! Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via www.waarbeek.nl

Om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor alle kinderen een feestcocktail klaar. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes!

Pretpark “de Waarbeek”, veel plezier en vertier!
“De Waarbeek” biedt u nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein.

Lees ook:Bob de Bouwer in pretpark de Waarbeek!
Lees ook:Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek
Lees ook:Familiepretpark de Waarbeek beleeft de drukste dag ooit!
Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Waarbeek breidt uit met “Pannenkoekenhoes Twente”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>