Avonturenpark Hellendoorn vanaf vandaag weer geopend!

De zwembroeken en bikini’s mogen uit de kast,  want het mooie weer is gearriveerd! En waar kun je beter genieten van het heerlijke weer dan in Avonturenpark Hellendoorn?! Op 4 juni opent het Avonturenpark het Aquaventura Slidepark, het bijzondere waterglijbanenpark. Bezoekers kunnen iedere dag vanaf 13:00 uur verkoeling zoeken op een van de spectaculaire waterglijbanen die het Slidepark rijk is. Daarnaast is er ook een waterspeelpark voor de jonge kinderen en een ligweide om bij te komen van de glijbaanritjes. Beleef het ultieme zomergevoel in Aquaventura Slidepark!De temperaturen stijgen dus hoog tijd om te plenzen en plonsen in Aquaventura Slidepark! Vanaf aanstaande donderdag 4 juni kunnen bezoekers weer dagelijks terecht voor hun zomerse portie plezier. Aquaventura Slidepark is met een oppervlakte van 5.000m² het grootste outdoor slidepark van Nederland en biedt keuze uit maar liefst 11 glijbanen met elk hun eigen afstand en snelheid. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Door de exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde achtbanen barst het zomergevoel echt los!

Aquaventura Slidepark is dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur en een entreeticket kost dit jaar € 3,- euro. Ook nieuw is een voordelig familieticket! Een familieticket voor 4 personen bedraagt slechts € 10,- euro. Badkleding vergeten, maar toch een glijbaanritje wagen? Geen probleem, Avonturenpark Hellendoorn verkoopt in de winkel voordelige badkleding. Het slidepark is geopend tot en met 15 september 2015.

www.avonturenpark.nl

Over Avonturenpark Hellendoorn
Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven. Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 3 april t/m 1 november 2015. De entreeprijs voor het Avonturenpark is € 22,50 en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het park. Een Seizoen Pas 2015 is al verkrijgbaar vanaf €45,00 per seizoen. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, kortingspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van negen vrijetijdsparken, onder de naam Looping Holding. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.

Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Hellendoorn verwelkomt 100.000ste bezoeker van de Zeeleeuwenshow
Lees ook:Boys & Girls weekend in Avonturenpark Hellendoorn!
Lees ook:3 oktober: Heksendoorn in Hellendoorn!
Lees ook:Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>