Hellendoorn verwelkomt 100.000ste bezoeker van de Zeeleeuwenshow

Dit seizoen stelen zeeleeuwen en pinguïns de show én de harten van de bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn met de bijzondere theatershow ‘Het diamanten hart’. Gelijk vanaf de start in april is de show een groot succes gebleken. Vandaag verwelkomde het park alweer de 100.000ste bezoeker: Annechien Elfrink uit Loil. Zij werd door het park verrast met een Familie Abonnement voor 2016. “Erg leuke show, gave trucjes en ook het visje geven was tof. We moesten hard lachen om de grapjes”. De leerzame en dolkomische theatershow is nog tot en met 13 september te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn.

Na dertien jaar afwezigheid zijn de zeeleeuwen teruggekeerd naar het familiepark en zorgen deze dolkomische dieren voor een gezellige boel. Samen met een professioneel team verzorgers en acteurs nemen drie zeeleeuwen en een groep pinguïns het publiek mee op een spannend, grappig en leerzaam avontuur dat je in het hart raakt! De show is nog tot en met 13 september dagelijks gratis te zien.

www.avonturenpark.nl
https://www.facebook.com/Avonturenpark
www.twitter.com/avonturenpark

Over Avonturenpark Hellendoorn
Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven. Avonturenpark Hellendoorn is geopend t/m 1 november 2015. De entreeprijs voor het Avonturenpark is € 22,50 en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het park. Een Seizoen Pas 2015 is al verkrijgbaar vanaf €45,00 per seizoen. In het naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, kortingspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van negen vrijetijdsparken, onder de naam Looping Holding. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.

Lees ook:Avonturenpark Hellendoorn vanaf vandaag weer geopend!
Lees ook:3 oktober: Heksendoorn in Hellendoorn!
Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Boys & Girls weekend in Avonturenpark Hellendoorn!
Lees ook:Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>