Boys & Girls weekend in Avonturenpark Hellendoorn!

Boys & Girls.jpgIn het weekend van 14 en 15 juni is het dubbel feest in Avonturenpark Hellendoorn! Niet alleen kun je je lol op in alle te gekke attracties, ook organiseert het pretpark dan een uniek Boys & Girls weekend. Speciaal voor alle jongens en meisjes zijn er game-corners, workshops en stands met coole producten. Kom gezellig langs met je vrienden en/of vriendinnen! Speciaal voor alle jongens en meisjes die van avontuur en plezier houden organiseert Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag 14 en zondag 15 juni een heus Boys & Girls weekend. De jongens kunnen onder andere coole constructies bouwen tijdens de workshop van K’NEX, inspiratie opdoen bij grote pretparkattracties van K’NEX en toffe games spelen in de Nintendo corner. Maar natuurlijk mogen ook stoere meisjes zich hieraan wagen… De echte waaghalzen kunnen het tegen elkaar opnemen in de ultieme strijd tijdens de Zing Air wedstrijd. Bij deze wedstrijd schiet je met de Zing Air pijl en boog op een doel en wie de bullseye raakt of hier het dichtst bij in de buurt komt, wint een compleet Zing Air pakket vol handraketten, bogen en katapulten.

De meisjes hoeven zich ook zeker niet te vervelen tijdens het weekend! Zo kunnen zij een ‘Zelfie’ maken met de kleurrijke wezentjes The Zelfs, met The Zelfs spelen in de craft-corner (knutselhoek) en kleurplaten inkleuren.

Het belooft een waanzinnig weekend te worden gevuld met toffe activiteiten. Kom je ook een kijkje nemen?

Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows. Het park ligt op de Sallandse Heuvelrug en telt ruim 30 attracties en shows. In juli 2013 heeft Avonturenpark Hellendoorn een slidepark geopend; een gebied met 11 spectaculaire glijbanen, waar je in badkleding al dan niet met een speciale 1- of 2-persoons band gebruik van kunt maken.

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 28 april t/m 26 oktober 2014. De entreeprijs voor het Avonturenpark is
€ 21,50 en kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost € 57,50 per persoon. In het voor- en naseizoen is het park gedurende enkele doordeweekse dagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen en openingstijden en -dagen op www.avonturenpark.nl.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van negen vrijetijdsparken, onder de naam Looping Holding. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.

Lees ook:Hellendoorn verwelkomt 100.000ste bezoeker van de Zeeleeuwenshow
Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:3 oktober: Heksendoorn in Hellendoorn!
Lees ook:Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!
Lees ook:Avonturenpark Hellendoorn vanaf vandaag weer geopend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>