Vernieuwde Pink & Blue Kids Trade Beurs goed ontvangen

De vernieuwde vakbeurs Pink & Blue Kids Trade Fair is door bezoekers en deelnemers goed ontvangen. Op 23 en 24 september vond de beurs plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. De organisatie had geïnvesteerd in een gloednieuw binnenplein, waar de stands van de deelnemers omheen stonden. Dit nieuwe centrale gebied met terras, catering en seminar-rruimte werkte zeer inspirerend op het gemoed van deelnemer en bezoeker. Om de interactie met de bezoekende retailers te vergroten stonden er elke dag twee workshops op het programma. Eén over de inzet van social media als PR-strategie voor retailers en één over het belang van een uitgekiende aankleding, routing en lay-out van de winkel. Voor beide workshops was veel belangstelling.De sfeer, entourage en hernieuwde styling  zorgden voor een ‘winning mood’ stemming. Ook de randvoorwaarden voor een geslaagd verblijf waren optimaal op de bezoeker afgestemd. Parkeren, toegang, catering, workshops werden allen gratis aangeboden. Vooral de nieuwe opzet van de catering (ruim assortiment, geen nare rijen bij de kassa), met op de achtergrond een levensechte DJ, mocht op enthousiaste reacties rekenen van de bezoekende winkelier.

Geïnteresseerd publiek

Het verbaasde niemand dat er minder bezoekers waren dan vorig jaar: ‘Het kaf is al van het koren gescheiden’, kopte een van de standhouders. Ruim 250 vakspecialisten bezochten de beurs. En die hadden niet alleen de moeite genomen te komen, maar waren daarnaast ook daadwerkelijk geïnteresseerd in wat er gepresenteerd werd door de standhouders. De geplaatste orders waren uiteraard in overeenstemming met het heersende economische klimaat, maar de sfeer was heel positief.

Lees ook:Win kaarten voor de beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Doen deze zomer: naar de Efteling voor De Baron, de nieuwste achtbaan!
Lees ook:14 juni Beurs Ouders Natuurlijk: voor bewuste papa’s en mama’
Lees ook:Win hier gratis kaarten voor beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Rolbevestigend ‘werkje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>