Doen deze zomer: naar de Efteling voor De Baron, de nieuwste achtbaan!

Maak kennis met de nieuwste achtbaan van De Efteling! De Baron 1898  heeft een vrije val van 37,5 meter, een snelheid van ruim 90 kilometer per uur en de sfeer van een mijnbouwcomplex uit de negentiende eeuw.  Het park in Kaatsheuvel heeft 18 miljoen euro uitgegeven aan de achtbaan. Voor Nederland is de constructie met de grote vrije val uniek. De dichtstbijzijnde staat in het Duitse Heide-Park in Nedersaksen. Die achtbaan met de naam Krake is net als Baron 1898 gebouwd door het Zwitserse bedrijf Bolliger & Mabillard. Bezoekers kunnen vanaf woensdag een ritje maken in de nieuwe achtbaan.

Lees ook:BARON 1898 Een verhaal over hoogmoed, hebzucht en liefde
Lees ook:Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek
Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Bob de Bouwer in pretpark de Waarbeek!
Lees ook:Waarbeek trakteert bezoekers op een gratis ijsje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>