Win kaarten voor de beurs Ouders Natuurlijk!

Op 23 juni is in Doorwerth (Arnhem) alweer de derde editie van de beurs Ouders Natuurlijk! Van zwangeren en ouders tot onderwijzers en zorgverleners, iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap kan hier zijn hart ophalen. Twee hallen vol stands en een lange lijst workshops staan garant voor een informatief dagje uit. En hier bij kinderspul.blog.nl kun je 2 x 2 kaarten winnen! De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard veel webshops met duurzame producten voor kinderen, zoals wasbare luiers, ecologische kleding en veilig speelgoed. Maar ook informatieve stands nemen een belangrijke plek in op de beurs. Denk hierbij aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer. Dit jaar staan niet alleen de baby’s centraal, maar het complete jonge gezin, dat is natuurlijk ook terug te zien in het aanbod van stands.

Workshops
Verspreid over de dag kunnen bezoekers diverse workshops volgen. Benieuwd naar babydragen, gebarentaal, coöperatief spelen, bijvoeding, vaccinaties, geweldloos (sociaal) communiceren met kinderen en nog veel meer? Loop dan binnen bij een workshop.

Kindervermaak
Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze bovendien onder begeleiding zelf vuur maken zonder lucifers en daarop wat lekkers klaarmaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mooie hut en/of een eigen pijl en boog te maken. Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

Natuurlijk naar de beurs!
In het Natuurlijk Ouderschap (Attachment Parenting) draait het vooral om de natuurlijke relatie tussen ouder en kind: ken je kind, help je kind zich goed te voelen en geniet van het ouderschap. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de beurs en ontmoet bekenden uit het vak zoals Gonneke van Veldhuizen (Eurolac) en Stefan Kleintjes (Kenniscentrum Borstvoeding en borstvoeding.com). De eerste 100 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met mooie cadeautjes en kortingsbonnen. Iedereen die een kaartje koopt in de voorverkoop maakt kans op een prijs uit de voorverkoopactie.

Hoe je de kaarten kunt winnen? Heel simpel! Mail voor 10 juni je naam en adresgegevens naar [email protected] en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

Wanneer: 23 juni van 10 tot 17 uur
Waar: Golden Tulip hotel in Arnhem-Doorwerth
Tickets: 7,50 per persoon (tot 16 jaar gratis)
Website: www.oudersnatuurlijk.nl

Lees ook:Win hier gratis kaarten voor beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:14 juni Beurs Ouders Natuurlijk: voor bewuste papa’s en mama’
Lees ook:Groene gezinsbeurs: natuurlijk uitje voor kinderen en ouders (to be)
Lees ook:Vernieuwde Pink & Blue Kids Trade Beurs goed ontvangen
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>