Win hier gratis kaarten voor beurs Ouders Natuurlijk!

Op 3 juli 2011 is in Arnhem de beurs Ouders Natuurlijk. Van 10.00-17.00 kunnen zwangeren, jonge ouders, zorgverleners en overige geïnteresseerden hun hart ophalen aan ‘van alles’ dat ook maar te maken heeft met natuurlijk ouderschap. De hele dag door zijn er diverse lezingen en workshops, maar ook de webshops zijn rijk vertegenwoordigd. En kinderspul.blog.nl mag van de organisatie twee keer twee kaarten weggeven!Maak een ronde langs de stands en leer alle webwinkel-producten van dichtbij kennen, ooit al zo’n vrolijk wasbaar zoogcompres van Cute Cotton in het echt bewonderd? Maar er zijn ook veel draagwinkels – zoals bijvoorbeeld Dragen & Zo – met hun stands. Beoordeel met eigen ogen welk type drager goed bij jou en je kindje past. Natuurlijk ouderschap draait uiteraard niet alleen om voeden en dragen, daarom zijn er ook tal van andere shops met hun producten. Mama I laat bijvoorbeeld zien dat eco-kleding en speelgoed absoluut niet saai hoeft te zijn!

Naast shoppen valt er ook veel te leren voor de liefhebber. Diverse lezingen & workshops bieden je de kans om meer te weten te komen over bijvoorbeeld: bijvoeding, huidverzorging, babydragen en ontspannen bevallen. Kijk op www.oudersnatuurlijk.nl voor het volledige en meest actuele overzicht lezingen & workshops.

Dagje uit
Maak er een gezellig dagje uit van. Aan alles is gedacht: knutselhoek, verkoop van eten en drinken en natuurlijk een voedingsruimte om in alle rust even bij te komen van de drukte.

Voor de eerste 100 bezoekers is er een leuke giftbag. Organisator Petra Mengerink van Naturebabies heet je van harte welkom! Al voor de tweede keer organiseert zij Ouders Natuurlijk, maar nu op een meer centrale locatie in Nederland, makkelijk toegankelijk voor iedereen.

Alle feiten op een rij:
- 3 juli 2011 van 10.00 – 17.00 uur;
- Van der Valk Hotel Duiven, Impuls 2, Arnhem (het hotel ligt aan de A12 en is eenvoudig te bereiken) (routebeschrijving);
- grote webwinkel-markt;
- lezingen & workshops;
- knutselhoek voor de kleintjes;
- eerste 100 bezoekers krijgen giftbag;
- voedings- en verschoningsruimte aanwezig.
- Entree: Volwassenen: € 7,50 p.p. Kinderen van 12 tot 16: € 5,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kijk voor alle informatie op www.oudersnatuurlijk.nl.
Nog onbekend met Natuurlijk Ouderschap? Lees er alles over op NatuurlijkOuderschap.org.

Mail je naam en adresgegevens voor 20 juni naar [email protected] en wie weet maak jij kans op de kaarten!

Lees ook:Win kaarten voor de beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:14 juni Beurs Ouders Natuurlijk: voor bewuste papa’s en mama’
Lees ook:Groene gezinsbeurs: natuurlijk uitje voor kinderen en ouders (to be)
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!
Lees ook:Vernieuwde Pink & Blue Kids Trade Beurs goed ontvangen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>