Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen

Word jij ook wel eens in de maling genomen of vind jij het leuk een grapje met iemand uit te halen? Bereid je dan maar voor, want niemand is daar zo goed in als de Fopkampioen in de gloednieuwe Plop show: ‘Kabouter Plop – De Fopkampioen’. Van 8 oktober 2011 tot en met 18 maart 2012 gaan de kabouters de theaters weer bezoeken met een show waarbij lachen, gieren en brullen de boventoon voert. Plops grappigste show ooit beleeft de landelijke première op 20 oktober 2011 in het Beatrix Theater te Utrecht.Een ontploffing, afgeknipte bloemen en vastgelijmde pantoffels: Plop en zijn vrienden krijgen dit keer te maken met een  mysterieuze fopkabouter. Maar wie is eigenlijk de geheimzinnige kabouter die al deze grapjes uithaalt? En kunnen de kabouters er om lachen?
Ben jij net als onze kaboutervrienden even nieuwsgierig naar de mysterieuze fopkabouter en benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Oefen dan alvast je lachspieren, want deze nieuwe show van Plop en zijn vrienden zit, naast bekende en leuke liedjes, ook boordevol gekke kaboutergrappen- en grollen!
De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar.
Tickets bestellen
Tickets voor ‘Kabouter Plop – De Fopkampioen’ zijn te bestellen via Seetickets: 0900 – 300 5555 (€ 0,45 p.m.), op www.seetickets.nl  of bij de theaterkassa’s zelf.
Ook kunnen tickets bestelt worden op www.studio100.nl, waar ook meer informatie over de show en de complete speellijst te vinden is.

Lees ook:Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!
Lees ook:Nieuwe single en DVD voor Plop: ‘De Kabouterkermis’!
Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:K3 kondigt extra shows najaar 2013 aan!
Lees ook:Piet Piraats ‘Expeditie Noordpool’ gaat door Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>