Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!

Plopperdeplopperdeplop! Veel kinderen is het niet ontgaan: de leukste kabouter van de Lage Landen heeft de afgelopen maanden de Nederlandse theaters bezocht. In deze theatershow nemen Kabouter Plop en zijn vrienden de kinderen in de zaal mee op vakantie! Plop vertrekt samen met Klus, Kwebbel en Lui naar de vakantiepaddenstoel van Tante Plap om te kunnen genieten van een rustgevende droomvakantie. Maar helemaal rustig verloopt de vakantie niet, want Plop en zijn kaboutervrienden komen voor allerlei verrassingen te staan… Wil je ontdekken hoe dit afloopt of wil je dit avontuur nog eens beleven? Zet dan je kaboutermuts op en nestel je lekker in de bank, want vanaf vandaag is de Plopshow ‘Vakantie vol verrassingen’ verkrijgbaar op DVD!Kabouter Plop komt logeren in de vakantiepaddenstoel van tante Plap. Samen met Klus, Kwebbel en Lui vertrekt hij om te kunnen genieten van een rustgevende droomvakantie.
Terwijl ze buiten aan het genieten zijn, vindt Klus een rups en doopt hij deze om tot zijn nieuwe huisdier. Maar wat begint als een nieuw vriendje voor Klus, wordt al snel de grootste nachtmerrie van de andere kabouters. Niets loopt zoals het moet en al snel blijkt de rustgevende vakantie niet te zijn wat ze ervan verwacht hadden…

Kabouter Plop komt terug naar het theater!

Kabouter Plop komt  volgend jaar weer terug naar het theater met een gloednieuwe show! Samen met Kwebbel, Klus en Lui is hij van 19 januari t/m 27 april 2014 weer te bewonderen in de Nederlandse theaters.
Bewaar je kaboutermuts dus goed en geniet in het voorjaar van 2014 weer van veel muziek, dans, humor en avontuur in de show ‘Plop in de speelgoedwinkel’ in een theater bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.studio100.nl.

Lees ook:Nieuwe single en DVD voor Plop: ‘De Kabouterkermis’!
Lees ook:Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!
Lees ook:Plagiaatrel in kinderland: Pietenjump gestolen van kabouter Plop
Lees ook:Win hier de nieuwste DVD van Kabouter Plop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>