Nieuwe single en DVD voor Plop: ‘De Kabouterkermis’!

Lachen, smullen en eendjes vissen kun je samen met Plop op het grootste Plopfeest van het jaar, want de Kabouterkermis staat klaar! De nieuwe single ‘De Kabouterkermis’ is opnieuw een vrolijk deuntje en kun je vanaf nu downloaden via http://bit.ly/KabouterPlopKabouterkermis. De videoclip kun je bekijken via http://www.youtube.com/watch?v=I9WMOOtjBxQ. En er is nog meer! Onze kaboutervrienden zorgen ook voor meer dan één uur kijkplezier met de nieuwe Plopspecial ‘Plop en de Kabouterkermis’ welke vanaf vandaag verkrijgbaar is op DVD! 
In deze leuke Plopspecial wordt het kabouterbos helemaal omgetoverd tot een groot kermisfeest. Plop organiseert dit jaar namelijk de kabouterkermis. Zijn vrienden willen hem graag helpen. Plop heeft een eettentje, Lui opent een pottenkraam en Kwebbel een eendjeskraam, Smal een spiegelpaleis en Smul een kraam waarin je met taarten kan gooien. Alleen Klus doet niet mee. Klus wil liever zelf plezier maken. Maar omdat hij niet geholpen heeft, krijgt hij geen kermisbonnetjes, en zonder bonnetjes kan hij niet in de attracties… Iedereen kijkt vreemd op als er een nieuwe kermiskabouter langskomt. In ruil voor kermisbonnetjes voorspelt kabouter Ziener de toekomst van de andere kabouters…

Lees ook:Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!
Lees ook:Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen
Lees ook:Alaaaf! Vier carnaval met de leukste Studio 100 figuren!
Lees ook:Nieuwe single van jarige Samson & Gert
Lees ook:Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>