Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart

Het jaar is nog maar net begonnen, maar toch kijken we graag vooruit naar een warme, zinderende zomer en een gloednieuw Studio 100 Zomerfestival! Ook dit jaar pakt Studio 100 weer uit met een knallende en zomerse show met alle favoriete Studio 100 karakters. Het clowntje Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, speurneus Bobo, superheldin Mega Mindy en natuurlijk de meiden van K3 staan op het podium om samen met jou een spetterend begin van de vakantie te vieren! Dit grote kinderfestijn is al meer dan 12 jaar het leukste familiefeest van Nederland. Tickets zijn te koop vanaf €10,- en nu verkrijgbaar bij See Tickets:  en 0900 – 300.5555 (€0,45 ct. p.m.). Informatie over het Studio 100 Zomerfestival 2013 is te vinden op www.studio100.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Lees ook:Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Lekker feesten met duizenden kids in de ArenA: het Studio 100 Zomerfestival!
Lees ook:Nog een klein aantal kaarten voor het Studio 100 Zomerfestival te koop…
Lees ook:Extra shows K3 in Nederland
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>