Lekker feesten met duizenden kids in de ArenA: het Studio 100 Zomerfestival!

Nog maar een paar weken en dan is het zo ver! Dan staat Amsterdam op z’n kop.  Op 26 en 27 juni vindt dan namelijk het jaarlijkse Studio 100 Zomerfestival plaats. Anders dan voorgaande jaren zal het evenement in 2010 plaatsvinden in de Amsterdam Arena. Ook in Amsterdam blijkt de show een topper te zijn. Twee maanden voor dato waren de zes shows nagenoeg uitverkocht. De organisatie heeft daarom besloten nog een klein aantal extra eersterangskaarten in de verkoop te doen.Het Studio 100 Zomerfestival belooft in alles opnieuw een groot spektakel te worden. In een regenboogdecor met grote catwalks de zaal in, zal een heel scala aan bekende Studio 100 gezichten haar opwachting maken. Zo zijn Mega Mindy, Merel uit Amika, Piet Piraat, Kabouter Plop, Bumba, Samson & Gert, Bol & Smik en natuurlijk ook K3 van de partij in de Amsterdam ArenA. Zij zullen hun bekende hits brengen en samen met de kinderen in de zaal lekker veel zingen en dansen. De presentatie is in handen van Kobe van Herwegen, bekend van Ketnet en AbraKOdabra.
In 2010 is het alweer de negende keer op rij dat alle artiesten van het productiehuis Studio 100 bijeen komen in één spetterende en feestelijke show. Jaarlijks trekt dit familiefestival zo’n 50.000 bezoekers. Door de variatie in artiesten is de show aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders.
Anders dan andere jaren zal het Studio 100 Zomerfestival plaatsvinden in de Amsterdam ArenA. Om het evenement – vooral voor de kinderen – niet te massaal te laten worden, is gekozen voor een intieme amfitheatersetting waarbij slechts een deel van het stadion wordt gebruikt en de rest wordt afgeschermd.
De kaartverkoop voor het Studio 100 Zomerfestival 2010 gaat via See Tickets: 0900-300.5555 (€0,45 p.m.) / www.seetickets.nl en Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€0,45 p.m.) / www.ntk.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor het Studio 100 Zomerfestival worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 10 tot 30,50 euro voor droomstoelen ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor het Studio 100 Zomerfestival gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Kijk voor meer informatie op www.studio100.nl

Lees ook:Nog een klein aantal kaarten voor het Studio 100 Zomerfestival te koop…
Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:Extra shows K3 in Nederland
Lees ook:Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>