Extra shows K3 in Nederland

Goed nieuws voor alle K3-fans (lees zo ongeveer alle kleine meisjes van zeg 2-7 jaar! Wegens enorm succes zal K3 dit najaar namelijk extra shows brengen in Nederland. In zowel Zwolle, Den Bosch als Eindhoven zijn nu –naast de zaterdag- en zondagshows – ook op de vrijdagen twee shows te zien. In Groningen werd een extra show geboekt op zaterdag 11 december om 17u. Eerder al werden in Rotterdam en Amsterdam de vrijdagshows opengezet maar ook deze extra shows zijn al nagenoeg uitverkocht.K3 is populairder dan ooit! Met de single MaMaSé! verbraken Karen, Kristel en Josje vorig jaar alle records en de gelijknamige CD (inmiddels meer dan triple platina) staat drie maanden na release nog altijd in de album top 10. Na het zwangerschapsverlof van Karen en de geboorte van diens zoontje Sky deze winter, is K3 dit najaar terug in Nederland met een fonkelnieuwe show! De K3 shows in het najaar van 2009 (MaMaSé! shows) waren tot op de laatste kaart uitverkocht en met de nieuwe K3 show lijkt het al snel dezelfde kant op te gaan.
De K3 show zal in Nederland vanaf 1 oktober t/m 12 december te zien zijn in achtereenvolgens Zwolle (Ijsselhallen), Amsterdam (RAI Theater), Enschede (Go Planet), Den Bosch (Brabanthallen), Rotterdam (Ahoy Theater), Eindhoven (Indoor Sportcentrum) en Groningen (Martiniplaza). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
Kaarten voor de K3 shows zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of de Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 euro excl. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.
Meer informatie via www.studio100.nl

Lees ook:Kaartverkoop afscheidstour Karen, Kristel en Josje van start!
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
Lees ook:K3 kondigt extra shows najaar 2013 aan!
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>