Reis mee met Bumba naar de Far West!

Het ondeugende clowntje Bumba reist de hele wereld rond met zijn circusvrienden. Op safari in Afrika, sleeënd  in de sneeuw op de polen, in het Oosterse landschap in Azië, tussen de koala’s en de kangoeroes in Australië of op zoek naar mooie planeten in de ruimte… Bumba komt overal!  Dit keer vliegt Bumba de Atlantische oceaan over en landt hij in het prachtige land Amerika! Daar wordt Bumba verliefd op Poncha, zijn nieuwe vriendinnetje. Samen met Poncha en zijn circusvrienden beleeft Bumba nieuwe avonturen in de Far West! Deze 10 nieuwe avonturen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de 50 minuten durende ‘DVD Bumba in de Far West’!Bumba is verliefd op Poncha, zijn nieuwe vriendinnetje. Samen spelen ze tennis, gaan ze paardrijden en maken popcorn. Bumba heeft natuurlijk zijn vriendjes meegebracht en samen beleven ze de leukste avonturen in de Far West.

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. De avonturen van Bumba worden uitgezonden op Ketnet. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten.

Naast de DVD is er vanaf 15 mei ook het ‘Bumba in de Far West’ kartonboekje met verstelbare Bumba!

Lees ook:Bumba’s tweede theatershow op dvd!
Lees ook:Theater voor de allerkleinsten: Bumba komt naar je toe!
Lees ook:Op ontdekking met Bumba en de kleine Babilu!
Lees ook:Bumba gaat op reis langs de Nederlandse theaters!
Lees ook:Bumba bad- en verzorgingslijn: té lekker en leuk voor je kleintje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>