Op ontdekking met Bumba en de kleine Babilu!

Bumba en de kleine peuter Babilu nemen je weer mee op ontdekking! Na ‘Babilu gaat slapen’ uit de speciale Bumba reeks ‘Bravo Babilu’ zijn met de nieuwe dvd ‘Babilu gaat in bad’ de volgende 10 afleveringen beschikbaar! De reeks over Bumba en zijn vriendje Babilu bestaat in totaal uit 20 afleveringen en richt zich op het ontdekken van de leefwereld van de allerkleinsten. Babilu leert op speelse wijze omgaan met situaties die alle kleine kinderen voor het eerst beleven, zoals samen spelen, logeren en naar de kapper gaan. Ook dit gaat natuurlijk weer gepaard met veel grappige momenten! De nieuwe dvd ‘Babilu gaat in bad’ is vanaf vandaag verkrijgbaar. Maar dat is nog niet alles… Bumba en Babilu hebben samen ook een nieuw liedje met bijbehorende clip! Deze vrolijke single ‘Dans’ van Bumba en Babilu is nu verkrijgbaar op iTunes. Kijk, leer, zing en dans mee met Bumba en de kleine Babilu!

De 50-minuten durende Bumba dvd ‘Babilu gaat in bad’ bevat de volgende 10 verhaaltjes:
·   Babilu gaat in bad
·   Babilu gaat naar de kapper
·   Babilu telt blokken
·   Babilu en de gekke maskers
·   Nanadu en de babysit
·   Samen spelen is leuk
·   Babilu gaat logeren
·   Babilu groeit
·   Babilu kleurt
·   Vier seizoenen in één dag

Lees ook:Bumba gaat op reis langs de Nederlandse theaters!
Lees ook:Bumba’s tweede theatershow op dvd!
Lees ook:Reis mee met Bumba naar de Far West!
Lees ook:Bumba bad- en verzorgingslijn: té lekker en leuk voor je kleintje!
Lees ook:Nieuwe avonturen van Maya de Bij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>