Bumba gaat op reis langs de Nederlandse theaters!

Wegens het grote succes van de twee voorgaande theatershows van Bumba, laat Studio 100 vanaf oktober 2014 voor de derde keer de gezichtjes van de allerkleinsten stralen met de gloednieuwe show ‘Bumba op reis’. In deze theatershow, speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar, neemt Bumba zijn vriendjes van over de hele wereld mee. Bumba neemt naast zijn bekende vriendjes Bumbalu, Babilu, Nanadu, Tumbi en Poppa deze keer ook drie nieuwe vriendjes mee op reis: Li-Ling, Ituku en Zinzi! Het aangepaste licht- en geluidsniveau zorgt bij de allerkleinsten voor een bijzondere eerste ervaring met het theater. Deze spannende reis van Bumba en zijn vriendjes is vanaf zondag 5 oktober te zien in de Nederlandse theaters! Zet dus je Bumbamuts maar weer op en ga met Bumba mee op reis!
Als de vakantie eindelijk is aangebroken rent kleine Pim meteen naar zijn kamer om met al het speelgoed te spelen dat al weken op hem staat te wachten. Hij laat zijn plannen echter snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijt raken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Bekijk hier alvast de trailer!

Praktische informatie ‘Bumba op reis’
‘Bumba op reis’ is te zien van 5 oktober 2014 t/m 22 maart 2015 in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl. Tickets voor deze vrolijke show zijn te koop aan de kassa’s van de theaters en voor een groot aantal shows via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.)
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen.
De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de kassa’s van de theaters. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Bumba 10 jaar
Bumba bestaat 10 jaar en dat wordt het hele jaar gevierd! Sta jij op de foto met Bumba omdat jij de afgelopen 10 jaar fan ben geweest van Bumba? Heb je een lievelings Bumba knuffel of speelgoed, of zouden jij en je vriendjes dolgraag een verjaardagsliedje voor Bumba willen zingen? Houd dan de Facebookpagina van Bumba en www.studio100.eu in de gaten, want wegens de 10de verjaardag van Bumba vallen er mooie prijzen te winnen, waaronder je eigen Bumba feestje!

Lees ook:Bumba’s tweede theatershow op dvd!
Lees ook:Op ontdekking met Bumba en de kleine Babilu!
Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:Theater voor de allerkleinsten: Bumba komt naar je toe!
Lees ook:Bobo zet zijn tent weer op in Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>