Bumba’s tweede theatershow op dvd!

Veel kleine kinderen is het niet ontgaan: de leukste clown van de Lage Landen heeft de afgelopen maanden de Nederlandse theaters bezocht! De show ‘Bumba en het magische wonderboek’ is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten. Heb jij deze speciale theatershow gemist, of wil je nog een keer de magische verjaardag van Lars en Lies beleven, samen met Bumba en zijn vriendjes Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Nanadu de beer, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby? Dan heeft Bumba goed nieuws, want zijn tweede theatershow ‘Bumba en het magische wonderboek’ is vanaf woensdag 14 mei verkrijgbaar op dvd!
Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, verrast Bumba hen met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld  in. Ze leren de beste vrienden van Bumba kennen, zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Nanadu de beer, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een  uniek en vooral gezellig verjaardagsfeestje van!

Bumba komt weer terug!
Komend seizoen komt Bumba voor de derde keer terug naar de Nederlandse theaters met een compleet nieuw theateravontuur voor de allerkleinsten; ‘Bumba op reis’. In dit avontuur gaat Bumba op reis en mag de kleine peuter Pim mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar de Far West, Afrika, Azië en maken ze een tussenstop in Sneeuwland. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Naast Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi  en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi voor de allereerste keer van de partij in deze gloednieuwe avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.
De show ‘Bumba op reis’ is van 5 oktober 2014 t/m 22 maart 2015 te bewonderen in de Nederlandse theaters.

Lees ook:Bumba gaat op reis langs de Nederlandse theaters!
Lees ook:Theater voor de allerkleinsten: Bumba komt naar je toe!
Lees ook:Reis mee met Bumba naar de Far West!
Lees ook:Op ontdekking met Bumba en de kleine Babilu!
Lees ook:Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>