Junior Songfestival vol kleine talentjes

Mijn beide kinderen zijn redelijk into het Junior Songfestival. Ieder jaar opnieuw. Steevast wordt de cd aangeschaft en brullen we maandenlang alle liedjes mee totdat een andere cd (ik noem een K3) het roer overneemt. Ook dit jaar is het weer vrijwel dagelijks feest. Ze zitten aan de buis gekluisterd om te zien wie er het mooist kan zingen. Mocht jouw kind nou ook helemaal lyrisch van dit festijn zijn, koop dan snel een kaartje voor de finale op 7 – 8 december. Dit kun je doen via deze site. Ben je nou niet van plan zo ver mee te gaan in de hysterie, zet ze dan morgen weer om 17.30 voor de tv.

Lees ook:Zo voorkom je CITO-toets stress
Lees ook:Win een paar Love from Australia-laarsjes bij kinderspul.blog.nl
Lees ook:De laatste dag Sint, wat een feest!
Lees ook:Schoolkeuze
Lees ook:Bulbby bedrukt bijna alles voor je kind!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>