De laatste dag Sint, wat een feest!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het op handen zijnde vertrek van de Sint doet mij bijzonder blij maken. Ik heb het wel weer gehad met het festijn. Twee totaal onhandelbare kinderen en een uitpuilende speelgoedkast hebben daar wel voor gezorgd. Het is leuk hoor, zo'n kinderfeestje…. Maar het duurt allemaal net iets te lang en lijkt ook ieder jaar gekker en gekker te worden.

Een weekje korter en iets minder hysterisch. Dat is waar ik voor pleit. Ze moegen overal hun schoen zetten. Bij AH, bij de Super, op het KDV,op school, bij opa's en oma's en natuurlijk thuis. Iedere dag staat wel ergens een schoen. De stapels snoepgoed zijn niet om door te komen (ik gooi zo nu en dan ook gewoon maar wat weg) en het speelgoed slingert in iedere hoe van het huis.

Morgen tv zonder Dieuwertje, de Club van Sinterklaas en alle andere opfokkende programma's. Mijn zoon is momenteel weer helemaal hyper omdat de boot getsolen zou zijn. Ik volg het ook echt niet meer.

Ik ben toe aan kerst. Nee, ik ben toe aan januari. Lekker een week kinderloos skien om bij te komen.

Lees ook:Cartoon Network kijkertjes sparen speelgoed voor Stichting Kinderen van de Voedselbank
Lees ook:Dag Sinterklaasje, dahag!!!
Lees ook:Dé oplossing voor een ieder die geen bad heeft: BiBaBad
Lees ook:Intocht Sinterklaas morgen om 12.00 live op Zapp
Lees ook:Gelukkige kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>