Schoolkeuze

De meeste ouders zullen hun keuze al gemaakt hebben en hebben hier niets meer aan. Maar mocht je nog twijfelen over de beste school voor je kind of zou je kind dit jaar vier worden, dan heb je wellicht iets aan de site van de onderwijsinspectie. Op deze site kun je zien hoe de school wordt beoordeeld en wat de resultaten zijn. Daarbij is niet alleen het niveau van de school belangrijk, maar vooral ook de veiligheid, de sfeer en de kwaliteit van de gebruikte methodieken. Het enige nadeel van de site is, dat de resultaten soms oud zijn (uit bijv. 2002). Je kunt bij twijfel je punten voorleggen aan het team van de school, bij een kennismakingsgesprek. Een school die aan verbeteringen werkt is de beste school!

Lees ook:Cito-uitslagen openbaar gemaakt…maar niet zo zuiver!
Lees ook:Vliegen met een baby: het moet ook relaxed kunnen
Lees ook:Een goede crèche (deel 1)
Lees ook:Gave meubels voor kinderkamer van nieuwe merk Ukkepuk
Lees ook:ADV: Laat je kind niet vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>