Win een paar Love from Australia-laarsjes bij kinderspul.blog.nl

Het was destijds even wennen aan de 'schapenwollenlaarzen' die het modebeeld betraden, maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken aan onze voeten. En als iets werkt, dan wordt er uiteraard ook gevarieerd. Er komt een nieuw kleurtje, een ander modelletje en zelfs een ander stofje op de markt. Op www.kiddyaffairs.nl staan een hoop waanzinnig leuke modelletjes van Love from Australia: het is bijna lastig te kiezen welke nou het mooist is. Kinderspul.blog.nl mag van Kiddyaffairs.nl een paar laarsjes weggeven! Wat een feest! Je moet er uiteraard wel iets voor doen…

Niet veel hoor!

Surf naar www.kiddyaffairs.nl en zoek op de site op wat de prijs is van de hierboven afgebeelde Love from Australia laarsjes is.

Mail je antwoord voorzien van je adresggevens naar:

[email protected] en wie weet heeft jouw kindje binnenkort wel een van deze fantastische laarsjes aan de voeten. Wij nemen contact met de winnaar op om de maat en de voorkeur door te nemen. Je kunt tot 20 september reageren.

Kun je nou niet wachten tot de uitslag of ben je naast de prijzen gevallen, surf dan snel naar de onlineshop van www.kiddyaffairs.nl om te bestellen. Jouw kind zit er deze winter in elk geval met warme voetjes bij! 

Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:Categorieën
Lees ook:Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet
Lees ook:Guess en Levi’s bij het hippe Roos & Tijn
Lees ook:LOLO Love tot Love: kleurrijk, bijzonder en waanzinnig eigenwijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>