Win deze coole schoenen van Red-Rag!

Vrolijk wordt je ervan, al die kleuren. Mooi gemaakte schoenen met veel bijzondere details. Het wordt eindelijk weer zomer, einde aan de grauwe fletsheid, lang leve de warme kleurrijke Red-Rag zomer. Met Red-Rag beleef je een seizoen vol kleur en plezier, waar je ook gaat. Kinderspul mag een paar van deze gave jongensschoenen weggeven! Wat je daar voor moet doen?

Heel simpel! Surf naar www.red-rag.nl en zoek op hoe lang Red-Rag al bestaat!

Mail voor 15 april je antwoord, je schoenmaat én je adresgegevens naar [email protected] en wie weet ga jij er met deze hippe shoes vandoor!

 

‘I love Red Rag’
De meisjesschoenen zijn gemaakt met veel natuurlijke en glanzende materialen.
Voor de kleintjes schoenen die moeders ook mooi vinden. Goede eigenwijze modellen voor de modieuze teens en de jongenscollectie is sportief en tijdloos hip. Alles met mooie eigen prints en labels en met de authentieke herkenbare en veel gekopieerde Red Rag detaillering.

Beleving staat hoog in het vaandel van dit eigenzinnige en grappige merk. Dat zie je terug in de schoenen. Ouders kopen goed ontworpen en degelijke handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit voor hun kinderen, stoere en hippe kinderen lopen er mee weg. Neem je vriendjes mee naar buiten.

Lees ook:Wegdromen onder het toffe beddengoed van Kidswithflair!
Lees ook:Chaos-and-Order viert 5-jarig jubileum mét een cadeau!
Lees ook:De mooiste kinderkamermuren maak je met PrintCandy
Lees ook:Cool: de schoentjes van Naturino!
Lees ook:Win deze vette sneakers van Develab bij Kinderspul.blog.nl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>