Cool: de schoentjes van Naturino!

Een vleugje kleur en een beetje ironie. Meer hebben we niet nodig om de koude winterdagen door te komen. Naturino begrijp dat maar al te goed. Deze winter komt het schoenenmerk dan ook met unieke, originele maar vooral herkenbare schoentjes. Kleine meisjes willen maar wat graag op hun mama lijken. Dat gaat prima lukken met deze collectie, waar Naturino zich heeft laten inspireren door de kledingkast van mama. De collectie bestaat uit laarzen, enkellaarsjes, schoenen met geborsteld leer en schoentjes afgewerkt met studs en kettingen voor het rock-fashion gevoel. De prints zijn oneindig; van dierenprints tot camouflage en van de klassieke ruitjesprint tot een glamour glitterpint.
Voor de jongens zijn het juist de sneakers die indruk maken. Leer gaat deze winter hand in hand met delavé nylon wat een heerlijk sportief effect geeft. Typische winterkleuren voor de jongens zijn geinspireerd door het bos en de vorst; groen, oranje, roestbruin maar ook donkerbruin, blauw en grijs.

Zoals bekend van Naturino zijn de schoenen allemaal voorzien van het exclusieve ‘zandeffect’, wat een soepele steun geeft. Ook zijn de zolen deze winter weer uitneembaar, ideaal voor kinderen die gebruik maken van orthopedische zooltjes of voor kinderen die in de sneeuw hebben gespeeld en natte voeten hebben. Op deze manier zijn de schoenen niet alleen voorzien van de ideale pasvorm, maar bieden ze de voeten ook nog eens het maximum aan hygiëne.

Lees ook:Warme én mooie voeten met Naturino!
Lees ook:Falcotto: hippe en mooie kinderschoentjes voor de eerste stapjes
Lees ook:Té leuk voor woorden, de babyschoentjes van Donsje Amsterdam
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>