Warme én mooie voeten met Naturino!

Net als bij volwassenen mogen in de winter bij kinderen warme en comfortabele kledingstukken niet missen in de kledingkast. Warme en comfortabele schoenen mogen deze winter ook niet ontbreken. De schoenen van Naturino zorgen deze winter voor warme voeten. Maar extra fijn is natuurlijk dat ze er super leuk uit zien!  Naturino komt deze winter met een uitgebreide collectie van de eerste loopschoentjes, waterdichte Rainstep schoenen en een terug naar school schoenenlijn. Daarnaast bevat de collectie ook schoenen voor speciale gelegenheden zoals kerst.

Prints zoals stippen, ruitjes en pied-de-poule zijn deze winter veel terug te zien in de schoenencollectie. Naast de materialen kalfsleer en suède zijn er deze collectie ook schoenen met gespoten leer waarbij sommige schoenen gecombineerd worden met studs.

De Naturino wintercollectie is goed te combineren door de verschillende kleuren en materialen. De kleuren voor deze winter gaan van aardolie naar luchtvaart blauw en van bosbessen naar antiek roze. Maar naast de blauwe en roze tinten heeft de collectie ook kleuren zoals maïs geel, oker en bruin.

Lees ook:Nieuwe collectie schoenen van Develab: rauw & volhardend
Lees ook:Cool: de schoentjes van Naturino!
Lees ook:LoFff gaat met de nieuwe collectie op reis langs bekende schilders
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>