Falcotto: hippe en mooie kinderschoentjes voor de eerste stapjes

Leren lopen is het leukst met een eerste loopschoen van Falcotto aan je voeten. Deze schoenen zijn flexibel, sterk en ondersteunen op natuurlijk wijze de eerste stappen. Maar extra fijn is natuurlijk dat ze er super leuk uit zien! Ik ben helemaal verliefd op de schoentjes met dierenprint, maar ook de andere modellen zijn te gek. En wat is het toch fijn dat goede schoentjes er tegenwoordig ook heel erg leuk uitzien. Hip doet gelukkig allang niet meer onder voor comfort en kwaliteit, zo bewijst Falcotto maar weer.
Leren lopen moeten we allemaal leren, en wij doen dit graag op toffe schoenen. Falcotto komt deze zomer met een uitgebreide collectie  leren en suède schoenen in allerlei kleuren. Ga voor geel, fel blauw, groen of juist roze of bruin. Daarnaast biedt de collectie vrolijke zomerse all-over-print bloemen prints voor de meiden en schoenen met sterren voor de jongens. Met deze schoenen aan je voeten wil iedereen snel leren lopen.

De eerste loopschoentjes hebben een flexibele zool. Deze zool, voorzien van antislip laag, zorgt niet alleen voor dat je op een natuurlijke wijze leert lopen, het zorgt ook voor een perfecte afwikkeling van de voeten. Omdat de zolen uitneembaar zijn, zijn de schoenen ook ideaal voor kinderen die gebruik maken van orthopedische zooltjes. Op deze manier zijn de schoenen niet alleen voorzien van de ideale pasvorm, maar bieden ze de voeten ook het maximum aan hygiëne.

Kijk voor meer informatie op: www.naturino.com

Lees ook:Cool: de schoentjes van Naturino!
Lees ook:Bij 90% klopt de schoenmaat van kinderen niet
Lees ook:Warme én mooie voeten met Naturino!
Lees ook:Laat kinderen lekker op de blote pootjes lopen!
Lees ook:Té leuk voor woorden, de babyschoentjes van Donsje Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>