Win deze vette sneakers van Develab bij Kinderspul.blog.nl!

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. De collectie voor zomer 2015 van Develab is een feit. Het kinderschoenenmerk presenteert een reeks eigenwijze schoenen voor jongens en meiden die precies weten wat hun plek is in de wereld. Stoer, puur en opvallend. Zonder compromis! Een collectie voor kids die stevig in hun schoenen staan. En hier, bij Kinderspul.blog.nl kun jij een paar winnen!

Het thema ‘Belonging’ is de rode draad in de zomercollectie van 2015. Develab kids weten waar ze thuis horen, zich thuis voelen en erbij horen. Wanneer ze hutten bouwen met hun vrienden, thuis lekker chillen op de bank of op school, waar ze zich veilig en zelfverzekerd voelen. Belonging is de rode draad die terugkomt in de deelthema’s Lone Ranger, Ivy Style en Milky Way. Spannend, aards en avontuurlijk. Eigentijds en eigenwijs. De bijzondere materialen, prints en details die het handelsmerk zijn van Develab, zijn goed zichtbaar in de collectie voor de zomer van 2015. Denk aan canvas en gewassen leer, animalprints, metallic en vervaagde camouflageprints. In de jongenscollectie voeren de kleuren kobaltblauw, groen, oranje, geel en grijs de boventoon. Meiden stelen de show op zilveren, gouden, fuchsia, witte, roze, koraalrode, mintgroene en gele schoentjes.

Win een paar Develab-sneakers!

Mail voor 15 april je adresgegevens, je schoenmaat én het antwoord op de vraag:

Welke twee dierenvachten zie je op de homepage van de www.develab.nl afgebeeld naar [email protected] en wie weet ren jij deze zomer op hippe Develabs!

Over Develab

Develab is een vrije interpretatie van de woorden development en laboratory. Deze woorden vertalen de filosofie van het merk dat altijd in ontwikkeling is. Waardevolle tradities zijn gemixt met eerlijke basismaterialen, trendy finishings en casual design. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor Develab. Deze zijn niet alleen terug te zien in de schoenen, maar ook in het beeldmerk. De pijl geeft aan: we willen vooruit werken aan nieuwe dingen! De pijl is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape. Die staan symbool voor de kennis en ervaring die is toegepast om het merk Develab tot leven te brengen en te blijven ontwikkelen..

Lees ook:De nieuwste collectie schoenen van Develab: Call of nature
Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?
Lees ook:Nieuwe collectie schoenen van Develab: rauw & volhardend
Lees ook:Braqeez: fijne kinderschoenen van hoge kwaliteit en…superhip!
Lees ook:Win deze coole schoenen van Red-Rag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>