Win gratis Spy Gear en word de beste spion EVER!

Voor minispionnen in spé is de zak van van Sinterklaas dit cadeauseizoen gevuld met de coole gadgets van Spy Gear.  Dit innovatieve speelgoed biedt jongens de kans om geheim agent te zijn en real life missies uit te voeren. De coole surveillance-, communicatie- en veiligheidsgadgets zijn gemaakt door de engineers van Spin Master en geïnspireerd op technologie gebruikt door de special forces van het leger. Verplicht de feestdagen doorbrengen met de familie was nog nooit zo spannend! Bij kinderspul.blog.nl kun je kans maken op een Spy Gear Gadget. Wil jij winnen? Lees dan snel verder! Met Spy Gear kunnen kids zelf aan de slag en eindeloos spionage missies uitvoeren met vaders, broertjes, ooms en neefjes. Het assortiment bevat geen wapens maar wel de stoerste surveillance-, communicatie- en veiligheidsgadgets waarmee je tegenstanders kunt afluisteren en afleiden en kunt communiceren met collega spionnen. Met de coole gadgets van Spy Gear kunnen jongens echt spionagewerk doen: informatie verzamelen, de vijand volgen en geheimen achterhalen. Spionnen zorgen ervoor dat niemand hen ziet of kent en weten wat er in hun omgeving speelt.

Wil jij kans maken op een Spy Mic Launcher? Mail dan je naam, leeftijd en adresgegevens VOOR 1 DECEMBER naar: [email protected]! Wie weet luister jij binnenkort wel de meest spannende geheimen ter wereld af!

Spin Master heeft 3 gadgets geselecteerd die dan ook niet mogen ontbreken op het wensenlijstje van spionnen in spe:

Elke geheimagent heeft een horloge nodig zoals de Field Agent Spy Watch. Dit coole horloge bevat onder andere een wereldklok, bewegingsalarm, decodeerscherm en nachtzicht lamp.

Met dit ultieme afluisterapparaat waarmee je vanaf een grotere afstand elk gesprek kunt horen én opnemen: de Spike Mic Launcher. De pijl met ingebouwde microfoon blijft dankzij noppen op iedere ondergrond en muur plakken en kun je tot 15 meter ver schieten. Vanaf een veilige afstand kun je vervolgens alles horen wat er wordt gezegd.

Met de Sonic Distractors kun je verschillende afleidingsmanoeuvres tegelijkertijd uitvoeren om je doelen af te leiden. Je kiest uit een van de acht geluidsgolven, rolt de ballen en hebt 10 seconden de tijd om weg te komen voordat het alarm wordt geactiveerd.

Het ideale schoencadeautje
Het assortiment van Spy Gear biedt ook uitkomst voor ouders die op zoek zijn naar leuke en betaalbare schoencadeautjes. De Micro Spy Kit bevat 5 must have items voor elke beginnende spion waaronder een laser pen, bewegings alarm en nachtkijker.

 

Lees ook:Flying high met de nieuwste games van Air Hogs
Lees ook:Speelgoedfabrikant Spin Master introduceert geur en geheimen fairies 

Lees ook:Eindeloos creatief met Beados Super Studio
Lees ook:Nieuw en klassiek speelgoed voor meisjes: DohVinci, My Little Pony, Nerf Rebelle en FurReal Friends
Lees ook:Hoog op het sintverlanglijstje? Een iPhone!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>