Nieuw en klassiek speelgoed voor meisjes: DohVinci, My Little Pony, Nerf Rebelle en FurReal Friends

Dit najaar heeft Hasbro weer onwijs veel leuk speelgoed voor meisjes. Hasbro introduceert nieuwe gave speelsets van DohVinci en ook My Little Pony is weer helemaal terug. Voor de stoere meiden onder ons heeft Nerf Rebelle dit najaar toffe nieuwe bogen en blasters.  Met DohVinci laat je je creativiteit de vrije loop en kun je 3D-knutselen met kleipasta. Dit jaar nieuw is de Spotlight Draaistudio: Met deze gemotoriseerde draaischijf krijgen je DohVinci designs een compleet nieuwe dimensie. Het bevat werkelijk alles wat je nodig hebt om van jouw knutselwerk een schitterende beleving te maken! Wil je liever een zelfgemaakte kaptafel met spiegel in te gekke kleuren? Dat kan ook, met de Kaptafel van DohVinci.

My Little Pony is al decennia lang het meest succesvolle meisjesspeelgoed van Hasbro. Hasbro heeft dit najaar prachtige nieuwe speelsets, maar de pony’s alleen al doen ieder meisjeshart sneller kloppen.

Nerf Rebelle heeft weer nieuwe bogen en blasters waarmee jij en je vriendinnen echte spionnen worden. Laat je hart spreken en bewapen je met de Strongheart Bow. Deze boog schiet tot vier darts achter elkaar zonder dat je hoeft te herladen en je schiet tot wel 22 meter ver. De Secret & Spies collectie van Nerf Rebelle neemt je mee op avontuur en ziet er ook nog eens waanzinnig uit. Geef de decoder aan een vriendin zodat je gecodeerde boodschappen kunt versturen zonder dat anderen iets zien! Voor een nog krachtiger schot heeft Nerf Rebelle dit jaar de Arrow Revolution Bow. Ben je op een geheime missie, kies dan voor de Secret Shot Blaster die je als een tasje kunt dragen op weg naar je spionagemissie.

Ook leuk voor (kleine) meisjes:

Welke jonge keukenprinses droomt er niet van om heerlijke cupcakes te maken? Deze droom wordt nu werkelijkheid met Play-Doh Cupcake Celebration. Je Play-Doh baksels draaien in het cupcake reuzenrad en als hij onderaan stopt knijp je er Play-Doh room bovenop. Hierdoor is ieder feestje compleet.

Voor de meisjes die van spellen houden, heeft Hasbro Gaming dit najaar super veel nieuwe en klassieke games voor kleine én voor grote meiden. Help Pinkie Pie met versieren en zet de ballonnetjes op de taart die ze net gebakken heeft of kies je eigen avontuur in Levensweg Junior.

Lees ook:NERF Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2014
Lees ook:Keep calm and be creatief met DohVinci
Lees ook:Het allerleukste buitenspeelgoed
Lees ook:Wilt u dat uw kinderen meer buiten spelen?
Lees ook:Geef kinderen toegang tot sport met deze bandjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>