Eindeloos creatief met Beados Super Studio

Big on Toy Innovation (BOTI) breidt haar succesvolle creatieve speelgoedlijn Beados uit met de ‘Beados Super Studio’. Kinderen kunnen met de Super Studio nog makkelijker en sneller de mooiste creaties maken van vrolijk gekleurde kraaltjes die aan elkaar hechten, wanneer ze met water besproeid worden. Voor de eerste keer kunnen kinderen ook 3D ontwerpen maken. De Super Studio bevat een handige Beados Pen, waarmee met een druk op knop de kraaltjes gemakkelijk op het werkblad aangebracht worden en een ventilator die de ontwerpen snel droogt. Beados is eenvoudig, veilig en stimuleert de creativiteit van kinderen!Volgend op het grote succes van de Beados speelgoedlijn brengt BOTI de Beados Super Studio uit. Met de Super Studio kunnen kinderen in een handomdraai de mooiste creaties maken, zelfs driedimensionaal! Kinderen plaatsen één van de vijf bijgeleverde sjablonen of een zelf gemaakte foto of tekening onder het werkblad, waarna ze met behulp van de easy-click pen de Beados kralen op het ontwerp leggen. Vervolgens maken kinderen hun ontwerp nat met de bijgeleverde grote verstuiver, zodat de kralen aan elkaar hechten. De creatie is snel droog door gebruik van de ventilator. De Super Studio bevat maar liefst 800 Beados kralen, twee werkbladen, een kralen verwijderaar en een schepje, waarmee de kralen gemakkelijk in de kralendispenser gestopt worden. Tot slot bevat de Super Studio zes standaards, waarmee kinderen hun creaties rechtop kunnen neerzetten in hun kamer.

De Beados Super Studio is vanaf nu voor € 29,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkels, waar ook de eerder verschenen Beados producten, zoals de Starter Set en Navulsets te koop zijn. Beados is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Informatie voor ouders
Beados biedt een leuke en educatieve manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier worden met Beados de fijnere motorische vaardigheden van kinderen verder ontwikkeld. Bovendien stimuleert het product de creativiteit bij kinderen. Beados is volstrekt veilig in gebruik, omdat er alleen water aan te pas komt. Samen knutselen biedt veel plezier, maar kinderen kunnen met Beados hun creaties ook zelfstandig maken.

Lees ook:Meiden laten hun wereld schitteren met Bling Studio
Lees ook:Blopens: al blazend de mooiste kunstwerken maken!
Lees ook:Maak de meest geweldige wollen creaties met Cra-Z-Knitz
Lees ook:GHB verwerkt in kinderspeelgoed
Lees ook:Chewelry, omdat kinderen graag jouw ketting opeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>