Kind stout? Ouders uit huis gezet!

Keiharde maatregelen, daar dreigt de gemeente Breda mee bij gezinnen waar de kinderen niet helemaal in de pas lopen. En het helpt! Overlastgevende jongeren in Breda gedragen zich ineens een stuk beter, nu de gemeente hun ouders gedreigd heeft de gezinnen uit huis te zetten als de overlast aan zou houden, lees ik in De Telegraaf.  Ik ben blij dat er eindelijk eens een maatregel aan lijkt te slaan zeg!De gemeente Breda heeft vorige maand een brief gestuurd naar de ouders van dertig reljongeren in de wijk Geeren-Noord. De brief was een laatste waarschuwing, meldt Omroep Brabant. Wanneer de overlast aan zou houden, zouden de gezinnen uit hun huis worden gezet. Daarna zijn medewerkers van de gemeente bij de gezinnen op bezoek geweest om de brief toe te lichten. De brief heeft zijn werk goed gedaan, want volgens de gemeente zijn er sindsdien geen klachten meer gekomen vanuit de buurt.

Lees ook:Geld voor opvoedingsondersteuning
Lees ook:Jij vandaag al een klap van je kind gehad?
Lees ook:Kinderen kunnen spelcomputers winnen door inzamelen vuurwerk
Lees ook:In ieder dorp en in iedere stad een gezinscentrum
Lees ook:Zomervakantie voor het zuiden des lands voorbij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kind stout? Ouders uit huis gezet!

  1. Jules Vismale

    Veel huidige ouders willen jammer genoeg alleen maar de lusten van het kind en niet de lasten! Ze vertrouwen (als de ouders het te druk hebben) hun kroost meestal aan derden toe wat haast inhoudt dat zij aan het “koekoeksyndroom” lijden, stoppen kinderen vol cadeaus en snoep om van hun gejengel af te zijn, zeggen nauwelijks ‘nee’ tegen de engeltjes als die oervervelend zijn of willen altijd lief tegen hun kinderen zijn. Donald Duck kreeg het in Duckstad ook geregeld aan de stok met zulke misselijke etterbakjes en linkse opvoeddeskundigen die vonden dat je de roede maar moest sparen, net zoals in het verhaal over ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ van Roald Dahl vier kinderen door hun domme ouders zo brutaal, verwend en hebzuchtig gemaakt waren! Gelukkig kregen de (goedhartige) bengels Hielke en Sietse Klinkhamer uit ‘De Kameleon’ en Pietje Bell van hun vaders en leraren wél een flink pak voor hun broek als ze het te bont maakten en Robin, de “Boy Wonder” uit Batman, werd ook eens bij een potige vrouw (Mighty Mom) over de knie genomen en hij kreeg van haar een portie billenkoek die overigens heel komisch was om te zien!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>