Zomervakantie voor het zuiden des lands voorbij

Wij zitten er nog middenin, maar de zomervakantie voor kinderen in het zuiden van het land zit erop. Basisschoolleerlingen in de regio zuid zijn de eerste kinderen in het land die weer naar school moeten. Het gaat om leerlingen uit Limburg, Zeeland, Noord-Brabant en bepaalde Gelderse gemeenten. Onze laatste twee weken zomervakantie staan in het teken van de zwemcursus van zoontje Wouter. Iedere dag om tien uur in het zwembad… Op naar het eerste diploma!De jaarlijkse campagne van Veilig Verkeer Nederland (VVN) 'De scholen zijn weer begonnen' is ook weer van stal gehaald. Volgens de VVN moet iedereen na de zomervakantie weer wennen aan de verkeersdrukte. "Kinderen zijn nog vol van de vakantie en het begin van een nieuw schooljaar. In deze periode zit een ongeluk in een klein hoekje."

Volgende week moeten leerlingen in het voortgezet onderwijs in het zuiden van het land weer naar school. Ook de vakantie voor basisschoolleerlingen in de regio noord is dan voorbij. In de weken daarna zijn scholieren in de rest van het land aan de beurt.

Lees ook:Weer terug naar school; stijging aantal Mexicaanse Griep gevallen?
Lees ook:Helft ouders blij dat kind weer naar school gaat
Lees ook:Meivakantie voor kinderen van één naar twee weken!
Lees ook:Sterke afname basisschoolleerlingen in Limburg
Lees ook:Vakantie vraagt om strakke planning voor ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>