Radio 538 gaat weer op zoek naar de leukste school & leukste leerkracht

School moet niet alleen educatief, maar vooral ook heel erg leuk zijn. En daarom gaan de 538schoolawards weer van start bij Radio 538. Wie heeft namelijk de allerleukste school? Om mee te kunnen dingen naar de eervolle vermelding, kun je je school aanmelden via 538schoolawards.nl en maandag t/m donderdag vanaf 21.00u naar Frank Dane bij Radio 538 luisteren. De vijf scholen met de meeste stemmen worden door Frank Dane en zijn check-outteam persoonlijk bezocht. Naast Frank Dane bestaat het team onder andere uit ambassadeur van L’Oréal Paris en styling expert Hildo.De bekendmaking van de winnaar is tijdens de ‘538 Schoolawards’ op 1 april in de HMH in Amsterdam met optredens van bekende artiesten als Waylon, Stereo, Nick & Simon en The Opposites. De leukste school van Nederland wint niet alleen die felbegeerde award, maar ook een schoolfeest met natuurlijk de 538 DJ’s. Naast hun eigen school, kunnen leerlingen ook de leukste leraar en lerares opgeven. Maar dat is nog niet alles, ook de hunk, babe én leukste conciërge maken kans op een award.
Frank Dane maakt vanaf maandag 15 maart de vijf genomineerde scholen bekend in zijn programma. De week erna bezoekt hij ze samen met Hildo en het 538 promotieteam om te kijken of zij alle eerder opgegeven opdrachten zoals bijvoorbeeld – kom allemaal in het wit gekleed en versier de school in de kleuren van Radio 538 – goed hebben uitgevoerd.
Vorig jaar stemden bijna 45.000 scholieren op hun school en uiteindelijk werd het Baudartius College in Zutphen de grote winnaar.
Frank Dane van maandag tot en met donderdag van 21.00 tot 00.00 uur op Radio 538

Lees ook:Kinderen gek op de radio
Lees ook:Sky Radio Baby van 2009 is baby Kyo
Lees ook:Win twee gratis kaartjes voor de allernieuwste Nijntje musical!
Lees ook:Mamavriendelijke Borstkolf wint Goud op de HKEIA Award
Lees ook:Mamavriendelijke kolf in de finale Innovation Award

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio 538 gaat weer op zoek naar de leukste school & leukste leerkracht

  1. Maysa

    Yeaaaaahh!
    we staan vandaag en gister in de dagelijkse top5!
    STEDELIJK DALTON COLLEGE!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>