Mamavriendelijke Borstkolf wint Goud op de HKEIA Award

Schermafbeelding 2013-10-14 om 15.50.55Difrax’s mamavriendelijke BtoB borstkolf Goud heeft gewonnen op de HKEIA Award 2013. De Award is uitgereikt op de eerste dag van de Hong Kong Electronic Fair Autumn editie, de toonaangevende wereldwijde beurs voor elektronica in Hong Kong van 13 tot en met 16 oktober 2013. Samen met een team van medische experts ontwikkelde Difrax de mamavriendelijke BtoB borstkolf. De kolf is stiller[1], onopvallend doordat de schelp onder de kleding gedragen kan worden en is hands-free. Zo ontworpen dat vrouwen borstvoeding kunnen blijven geven zo lang ze willen. De kolf met S-fles kan de moeder naast zich neer zetten met de schelp onder haar BH geplaatst. Hierdoor hoeft de moeder haar bovenlijf niet te ontbloten. De BtoB werkt op netstroom en op batterijen en is daarom overal te gebruiken. Op deze manier kan de moeder onopvallend kolven en heeft zij haar handen vrij waardoor ze écht een momentje voor haarzelf heeft. Na gebruik is de kolf ook gemakkelijk te reinigen. De slangen kunnen bijvoorbeeld doorgespoeld worden met water of gesteriliseerd worden in een (Difrax)Magnetronsterilisator.

Prijzenkast

Naast de HKEIA Award 2013 ontving de BtoB van Difrax afgelopen jaren erkenning van drie international prijzen op het gebied van innovatie en design. Eerst won de kolf de Baby Innovation Award (Nederlandse publieksprijs). Een jaar later volgde de Red Dot Design Award 2012 (Internationale vakprijs) en onlangs de Belgische Baby Product Award 2013.

De ‘Grand Award’

De HKEIA Award is al 15 jaar de prijs op het gebied van Innovatie & Techniek. Deze prijs onderscheidt de meest innovatieve producten, rekening houdend met factoren zoals kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de verpakking. Difrax won in de categorie ‘Consumer Electronics’. In elke categorie werd een Goud, zilver en brons Award uitgereikt. De jury selecteerde de BtoB van Difrax als meest onderscheidende en winnaar van de ‘Grand Award’ op de Award uitreiking afgelopen zondag 13 oktober 2013 in Hong Kong.

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is één van de grootste spelers in de markt van flessen en fopspenen. Met haar innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, kinderen en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor Happy Growth! In de afgelopen jaren verwierf Difrax naam en faam met de ontwikkeling van baanbrekende en award winnende producten. Het ruime assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.

Lees ook:Mamavriendelijke kolf in de finale Innovation Award
Lees ook:Geen gebroken nachten met Difrax S-flesverwarmer (win er eentje!)
Lees ook:Difrax heeft dé oplossing voor onderbroken nachten bedacht!
Lees ook:Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2015 bekend!
Lees ook:André van Duin ontwerpt fospeen voor KiKa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>