Sky Radio Baby van 2009 is baby Kyo

De jury onder leiding van Bridget Maasland, heeft baby Kyo uit ruim 12.000 baby’s gekozen tot winnaar van de tweede editie van de ‘Sky Radio Baby van het Jaar’. Het enige dat Kyo daar voor heeft moeten doen is leuk en lief zijn, de mensen in zijn omgeving hebben zich een slag in de rondte gestemd om hem bij de laatste 101 baby’s te helpen. Daarna koos een jury de enige echte leukste baby van het jaar uit.

Samen met 2 vakjuryleden hadden Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz de taak om uit de 101 finalisten de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke ‘Baby van het Jaar 2009’ te kiezen.
Baby Kyo werd geroemd om zijn geweldige uitstraling.  Op de tweede plaats eindigde baby Isabeau uit Amsterdam en de derde plaats ging naar Kenji uit Helmond. Kyo krijgt naast de titel ‘Sky Radio Baby van het Jaar 2009’ ook een AEGON spaarrekening ter waarde van €10.000,-. Daarnaast komt Kyo op de cover van het magazine ‘Wij Jonge Ouders’ en wordt hij een jaar lang het gezicht van Prénatal.  In totaal zijn er in een periode van 4 weken ruim 12.000 baby’s opgegeven waar ruim 9 miljoen (online en via SMS) stemmen op zijn uitgebracht. Een deel van de opbrengst van alle SMS-stemmen is gedoneerd aan Stichting KIKA.

Lees ook:Elise door Skyradio uitgeroepen tot baby van het jaar
Lees ook:Bridget Maasland bevallen van zoontje Mees
Lees ook:Kinderen gek op de radio
Lees ook:Bridget Maasland komt met T-shirtcollectie voor meisjes
Lees ook:Puck, Plien, Pip, Pink, Pleun en Pien hippe kindernamen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>