Elise door Skyradio uitgeroepen tot baby van het jaar

      

Vele ouders stuurden afgelopen weken foto's van hun kind in, in de hoop dat zoon of dochter de titel Baby van het Jaar zou krijgen. En famillieleden en vrienden maar stemmen uiteraard. Er kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn, en dat is baby Elisa. Zij kreeg de prijs overhandigd door juryleden Tanja Jess en Maureen du Toit. Elisa wordt het komende jaar het gezicht van Prénatal, krijgt een AEGON Rendementplan ter waarde van €10.000,- euro en komt op de cover van Wij Jonge Ouders.

Baby Elisa is verkozen tot de Sky Radio ‘Baby van het Jaar’. Een vakkundige jury, onder leiding van Tanja Jess, heeft vanmiddag Elisa van de Vorst uit bijna 18.000 baby’s gekozen tot winnares. In het totaal werden er maar liefst 1.267.748 stemmen uitgebracht. Tijdens de finale van de actie in Hilversum, waar alle 101 baby’s met hun ouders bij aanwezig waren, werd de 10 maanden oude baby Elisa verkozen tot de Baby van het Jaar 2008.

Lees ook:Sky Radio Baby van 2009 is baby Kyo
Lees ook:Mel Wallis de Vries schrijft beste jeugdboek van Nederland
Lees ook:Deel 10 van de populaire MZZLmeiden-serie is een feit!
Lees ook:Twaalf liedjes gekozen uit inzendingen liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen
Lees ook:Bso Buitengewoon is Bso van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>