Bridget Maasland bevallen van zoontje Mees

We hebben er een Bekende Baby bij! Presentatrice Bridget Maasland is dit weekend bevallen van een haar zoontje Mees. Leuke naam. niet bijster origineel, maar dat hoeft ook helemaal niet. Bridget maakte zelf in het ochtendprogramma van Ruud de Wild op Q-Music de geboorte van Mees bekend. 

De zoon van Bridget en haar vriend Pepijn heet voluit Mees Kingston Padberg en woog bij zijn geboorte 3610 gram. Volgens Bridget is het een „prachtventje” en was zijn geboorte „het mooiste moment ooit”. De presentatrice van het programma Hoe Word ik Moeder in Amsterdam-Zuid vertelde al enige dagen voor de geboorte te zijn opgenomen in het ziekenhuis met een zwangerschapsvergiftiging. Waarschijnlijk mogen zij en Mees het ziekenhuis dinsdag weer verlaten.

Lees ook:Baby van nog geen drie ons en slechts 22 weken oud overleeft
Lees ook:Froukje de Both hoofdredactrice nieuwe Kinderen
Lees ook:Jongste baby ooit uit ziekenhuis ontslagen
Lees ook:Vrouw bevalt van megazware baby zonder pijstilling
Lees ook:Tweede dochter voor Nicolette van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>