Vrouw zwanger geworden door iPhone

De eerste iPhone-baby staat op het punt geboren te worden in Groot-Brittanniƫ. Een snufje op het toestel heeft namelijk een vrouw, die zich anders moest wenden tot ivf, geholpen om zwanger te worden. Met de iPhone kun je namelijk niet alleen bellen; het geeft ook nog eens je vruchtbare dagen aan! Hoe leuk is dat? Ik ben gek op iPhone en dit soort leuke nieuwtjes maakt het er niet veel minder op. Leve die telefoon! :-)
Het Britse koppel probeerde al drie jaar tevergeefs om een kindje te verwekken. Dokters hadden reeds aangeraden om met ivf te starten. Alvorens echter met de vruchtbaarheidsbehandeling te beginnen, installeerde de vrouw een nieuwe applicatie op haar iPhone. Het snufje berekent de meest vruchtbare dagen op basis van de ingegeven lichaamstemperatuur.
Een familielid vertelt:” Ze volgde het advies van de iPhone en binnen de twee maanden was ze zwanger. Het kindje kan nu elke dag geboren worden”. De moeder in spe is naar het schijnt zeer trots dat haar spruit een iPhone-baby zal zijn. Zonder die app was ze hoogstwaarschijnlijk niet op een natuurlijke wijze in verwachting geraakt. De vrouw wil echter anoniem blijven zolang de baby nog niet is geboren.

Lees ook:Zo kan je peuter zonder gevaar met jouw iPhone spelen…
Lees ook:EHBO Kids: iPhone app leert kinderen eerst hulp bij ongelukken
Lees ook:App met oplossingen voor kinderkwaaltjes
Lees ook:Zwanger van twee kinderen…maar niet van een tweeling!
Lees ook:Hoog op het sintverlanglijstje? Een iPhone!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw zwanger geworden door iPhone

  1. Lia

    Als ze de baby maar geen Iphonia noemt. Of Phone. Of Apple :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>