App met oplossingen voor kinderkwaaltjes

Iedere ouder kent het wel, je kindje huilt en je weet niet precies waardoor het komt. Wanneer de tranen aanhouden rijst de vraag of er iets is wat je als ouder eerst zelf kunt doen. Vanaf vandaag is er een handig hulpmiddel: De Gezond Opgroeien app. VSM Kind lanceert de iPhone, iPad en Android applicatie voor papa’s en mama’s en hun kleintjes. De app biedt smartphone en iPad bezitters praktische informatie voor meer dan 100 kwaaltjes bij kinderen vanaf 0 jaar. Ook geeft de app advies bij kwaaltjes die je als ouder zelf kan oplossen.Als je kindje zich niet lekker voelt, wil je daar het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Met de aankomende buitenspeelperiode, een periode waarin kinderen zich onbesuisd kneuzen en schaven of huilend thuiskomen, is een zelfhulp-app een handig hulpmiddel. Tijdens de vakantie is de ‘Gezond Opgroeien’ app van VSM Kind dan ook een prettige accessoire om mee te nemen.

In de Gezond Opgroeien app kun je zoeken op een breed indicatiegebied; zoals Huid, Tandjes & Mond, Vallen & Stoten, Maag & Darmen, Ogen & Oren, Slapen & Onrust en Luchtwegen. Ook kan de ouder direct zoeken naar het antwoord op een specifieke klacht, van darmkrampjes en eczeem tot snotneus en slecht slapen. Voor vrijwel alle ongemakken biedt de app een natuurlijk advies. Mocht een ouder er toch niet uitkomen dan kunnen zij voor een persoonlijk advies ook terecht bij de VSM Advieslijn. Het telefoonnummer is makkelijk vindbaar en via de app met één druk op de knop te raadplegen. Zo heb je als ouder altijd je eigen adviseur op zak.

De applicatie voor papa’s en mama’s en hun kleintjes lanceert VSM Kind voor de iPhone, iPad en Android. iPhone en iPad bezitters kunnen de Gezond Opgroeien app gratis downloaden in de App Store, mensen met een Android-toestel downloaden de Gezond Opgroeien app van VSM Kind gratis via Google Play. Meer informatie over de app is te vinden op www.vsmkind.nl/app.

Lees ook:iGrow houdt de lengte van je kind bij
Lees ook:Vrouw zwanger geworden door iPhone
Lees ook:Vodafone beschermt jonge kinderen tegen cyberpesten
Lees ook:Prentenboeken-apps; zo houd je je kind wel even bezig!
Lees ook:Oudere zwangeren hebben meer stress dan jonge moeders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>