Gevaarlijke schommel in Speelstad Oranje; ernstig gewond kind

Een beetje een bizar verhaal is het wel, dat de directie van Speelstad van Oranje er drie weken voor nodig had een schommel buiten werking te stellen nadat een kind er een schedelbasisfractuur in had opgelopen. Geef me één goede verklaring waarom dat langer dan een minuut moet duren? Ongelooflijk! Het jongetje vierde zijn tiende verjaardag in de speeltuin en raakte ernstig gewond. De kans dat hij blijvend oogletsel overhoudt aan het incident met de schommel is groot.  Zie De Telegraaf voor meer informatie.

Lees ook:Nieuwigheden voor Peppa Big!
Lees ook:Baby’s die snel dikker worden, hebben grotere kans op astma
Lees ook:Liever een dochter dan een zoon? Dan skip je je ontbijt!
Lees ook:Drie scholieren neergestoken op scholen in Amsterdam, Oss en Naaldwijk
Lees ook:Vrouw bevalt in acht maanden tijd van twee kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>