Vrouw bevalt in acht maanden tijd van twee kinderen

Jeetje! Wat een ongelooflijk bericht kom ik op HLN tegen! Een 26-jarige vrouw uit Wales is twee keer bevallen in acht maanden tijd en de baby’s zijn geen tweelingen. Claire Ormrod was 25 weken zwanger van Alice toen ze een spoedkeizersnee moest ondergaan op 6 december 2011. Alice woog 0,54 kg, de artsen dachten niet dat ze het zou halen. Zeven weken later raakte Ormrod opnieuw zwanger, ondanks het feit dat ze een anticonceptiemiddel slikte. In september 2012 kwam haar zoon Gareth op de wereld, hij woog 900 gram. Heftig hoor. Want dan heb je dus echt twee zorgenkindjes en daarbij heb je het zelf lichamelijk anderhalf jaar behoorlijk zwaar gehad! Ormrod vertelt: “Ik was doodsbenauwd toen ik ontdekte dat ik opnieuw zwanger was. Mijn dokter raadde me aan de zwangerschap te beĆ«indigen, hij vreesde voor mijn leven en dat van mijn baby. Ik heb hem nee gezegd.” Ormrod heeft drie oudere kinderen, die ook allemaal verwekt werden ondanks het feit dat ze de pil slikte. Dochter Alice heeft door haar vroege geboorte hersenschade aan de linkerkant van haar brein en kampt met een aandoening aan haar darmen. Artsen zullen pas later kunnen inschaten hoe ernstig de hersenschade van Alice is.

Lees ook:Baby van 6,8 kilo ter wereld gekomen (Filmpje!)
Lees ook:Jongste baby ooit uit ziekenhuis ontslagen
Lees ook:Toe maar: drie twee-eiige tweelingen op rij baren!
Lees ook:Baby van nog geen drie ons en slechts 22 weken oud overleeft
Lees ook:Vrouw bevalt van megazware baby zonder pijstilling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>