Oei, ik groei! Het 9 maandendagboek

image001Al jarenlang staat Oei, ik groei! in de boekenkast van elke jonge ouder. Waarom? Het is een volkswijsheid en een wetenschappelijk gegeven dat kinderen lichamelijk niet geleidelijk, maar met schokken groeien. Ook mentaal groeit je baby met sprongen. Zo’n sprong wordt aangekondigd door de drie H’s: Hangerigheid, Huilerigheid, en Humeurigheid. In Oei, ik groei! lees je over de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby. Maar hoe zit dat als je zwanger bent? Het bestverkochte babyboek: Oei, ik groei! heeft nu een speciale zwangerschapsagenda ontwikkeld voor alle mommy’s to be!Wat Oei, ik groei! is voor jonge ouders, is deze agenda van dezelfde makers voor iedere zwangere vrouw. Het Oei, ik groei! 9 maandendagboek is een prachtige designagenda, een dagboek met alle ruimte voor je eigen verhaal, dat 100% inspeelt op alle wensen van elke zwangere vrouw. Inclusief stickervel voor de echte milestones tijdens de 9 maanden, een bewaarhoesje voor echofoto’s en uitneembare pagina’s om de agenda helemaal te personaliseren.

Het Oei, ik groei! 9 maandendagboek  verschijnt bij elke nieuwe druk met een ander omslag, zodat je altijd een prachtige special edition in de kast hebt staan, maar ook bij elke zwangerschap weer een nieuwe agenda hebt! Het omslag is dit jaar ontworpen door kunstenares Pauline Zeij.

Oei, ik groei! 9 maanden dagboek
Auteur: Xaviera Plas
ISBN: 9789021556277
Prijs: € 14,99
Verschijningsdatum: 18-02-2014
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Oei ik groei opnieuw uitgebracht: must have!
Lees ook:Dagboekschrijven tijdens de vakantie
Lees ook:Oei, ik groei! viert twintigste verjaardag!
Lees ook:Nieuwe iPad app Kids Calendar brengt kinderen overzicht
Lees ook:Negen-maanden-beurs deze week!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>