Nieuwe iPad app Kids Calendar brengt kinderen overzicht

Hoe fijn! Een kalender voor je iPad waarmee kinderen een beetje inzicht in hun eigen drukke agenda krijgen. Ik hou er wel van! De Kids Calendar is een nieuwe internationale app die op educatieve en speelse wijze structuur brengt in het drukke dagelijkse bestaan van kinderen van vijf tot en met twaalf jaar. De digitale agenda kan worden ingevuld met behulp van leuke icoontjes, stickers, eigen beelden en tekst. Zo leren kinderen wanneer alle verschillende activiteiten binnen de week plaatsvinden. De Kids Calendar app voor Ipad is vanaf september te koop in de app store en kost 2,39 euro.Door de agenda zelf bij te houden worden kinderen zich bewust van tijd en maken ze kennis met de dagen van de week. Doordat het ontwerp van Kids Calendar gepersonaliseerd kan worden is elke agenda uniek. Ook bevat Kids Calendar een vriendenboek waar kinderen de gegevens en andere leuke informatie over hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen bewaren. Er kunnen maximaal vier agenda’s worden bijgehouden binnen een app.

Fijn fijn!

Lees ook:Dure gadgets maken kinderen echt niet gelukk
Lees ook:Je maakt kinderen niet gelukkig met dure gadgets
Lees ook:Lekker babyshoppen bij Droomfabriekje.nl
Lees ook:Wat is het leuk griezelen in Naturalis in Leiden!
Lees ook:Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten voor kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>