Negen-maanden-beurs deze week!

Handig voor de planning: houd er rekening mee dat de negen maanden beurs deze week van 14-18 februari in de Rai wordt gehouden. Ben je zwanger of net bevallen, dan wordt je helemaal gelukkig van alle dikke-buiken-lieve-baby-toestanden. Ruim dus een dag in je agenda vrij om samen met mams of een (zwangere) vriendin naar Amsterdam te gaan. Ook voor inmiddels bevallen moeders van wat oudere kinderen is er veel te zien. De entree is 16 euro en op www.negenmaandenbeurs.nl vind je meer informatie.

Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!
Lees ook:Nick & Simon meest populair als vaders
Lees ook:Negenmaandenbeurs pakt ook in 2014 groots uit
Lees ook:Koop je Negen Maanden Beurs kaartje online met korting
Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>