Oei ik groei opnieuw uitgebracht: must have!

Van het populaire boek Oei, ik groei! van Hetty van de Rijt en Frans Plooij zijn inmiddels al meer dan 600.000 exemplaren  verkocht! Dat maakt van Oei ik groei! het meest gelezen boek over kinderen en opvoeding. En er is een extra reden voor een leuk feestje, Oei, ik groei!  komt met een vernieuwde uitgave! Al meer dan 20 jaar vertrouwen jonge ouders, opa’s en oma’s op Oei, ik groei!, een informatief handboek voor de eerste anderhalf tot twee jaar van je kindje. Op 28 oktober verschijnt een compleet nieuwe editie, in een prachtige, nieuwe, moderne vormgeving, met handige tabs om direct bij de juiste periode uit te komen en compleet nieuwe illustraties. Een echte must have voor iedere jonge ouder!

Maar waarom wil iedere ouder Oei, ik groei! eigenlijk in de kast hebben? Elke baby is eens in de zoveel tijd hangerig, huilerig en humeurig. En elke baby gaat op zo’n moment door een moeilijke periode. In Oei, ik groei! lees je over de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby. Als je eenmaal inziet dat op een hangerige periode een blije periode volgt en dat je kind dan bovendien iets nieuws kan en een ontwikkeling heeft doorgemaakt, geeft dat rust en vertrouwen.

Dr. Hetty van de Rijt en Dr. Frans X. Plooij hebben ruim vijfendertig jaar onderzoek gedaan naar ouder-babyrelaties en schreven samen de klassieker en bestseller Oei, ik groei!

Oei, ik groei!
Auteur: Frans X. Plooij & Hetty van de Rijt
ISBN 9789021558202
PRIJS € 29,99
FORMAAT 17,5 × 25 cm
OMVANG 376 pagina’s
VERSCHIJNINGSDATUM 28 oktober 2014

Lees ook:Oei, ik groei! viert twintigste verjaardag!
Lees ook:Oei, ik groei! Het 9 maandendagboek
Lees ook:Frans Bauer in Sinterklaasfilm
Lees ook:Ervaren en vervelen een ‘must’ voor ieder kind
Lees ook:Kleine baby’s, prille ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>