Dochter Tom Cruise en Katie Holmes lanceert kledinglijn

Natuurlijk! Suri Cruise, dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, zal binnenkort haar eigen kledinglijn brengen. En het is nog eens lucratief ook. De zevenjarige Suri heeft een deal van 1,5 miljoen hebben afgesloten om een kledinglijn te starten. Wat een waanzin… Suri zou eerst haar eigen modeblog gaan beginnen, maar omdat ze het had over ‘specifieke ontwerpen’ werd er besloten dat ze haar eigen kledinglijn zou krijgen, meldt De Telegraaf. De dochter van Tom en Katie zal de collectie gaan lanceren in een New Yorkse kledingwinkel.

Lees ook:Kinderkledinglijn van Katie Holmes in de maak
Lees ook:Helaas pindakaas: geen kledinglijn voor Suri Cruise
Lees ook:Victoria Beckham en Katie Holmes gaan de kinderkleding in!
Lees ook:Dochter Katie Holmes en Tom Cruise verwend nest
Lees ook:Suri Cruise jongste meisje op Glamourlijst best geklede vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>