Kinderkledinglijn van Katie Holmes in de maak

Hoeveel berichten ik de afgelopen jaren al heb geschreven over sterren die een eigen kledinglijn beginnen? Of een tassenlijn, cosmeticalijn; maakt niet uit! Als ze maar ‘nog iets’ kunnen doen naast hun eigen werkzaamheden. Money, money, money, money… Nu is het Katie Holmes die zich gaat storten op het ontwerpen van kinderkleding. Blijkbaar is er een markt mama’s die denkt met de Katie-outfits een kleine Suri te krijgen. Samen met topstyliste Jeanne Yang is Katie Holmes druk bezig met het ontwerpen van outfitjes voor kleine kinderen. “Jeanne en ik werken samen aan deze collectie. We zijn ongeveer een jaar geleden begonnen. De ontwerpen zijn mooi, schattig en comfortabel,” aldus Katie tegen de Britse Glamour. De tweejarige dochter Suri is natuurlijk Katies inspiratiebron. Het is al langer bekend dat de vrouw van Tom Cruise ontwerpaspiraties heeft. Zo verscheen ze op de première van Tropic Thunder vorig jaar in een eigen creatie. Katie denkt er dan ook over om na de lancering van haar kinderkledinglijn, nog een vrouwencollectie op de markt te brengen. Er gaan zelfs geruchten dat ze dit in samenwerking met Armani gaat doen.

Lees ook:Dochter Tom Cruise en Katie Holmes lanceert kledinglijn
Lees ook:Victoria Beckham en Katie Holmes gaan de kinderkleding in!
Lees ook:Helaas pindakaas: geen kledinglijn voor Suri Cruise
Lees ook:Dochter Katie Holmes en Tom Cruise verwend nest
Lees ook:Suri Cruise mag zich The Hottest Todler noemen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>